Wat doen wij?

Wat doen wij?

Heel veel mensen in Nederland hebben dagelijks te maken met eenzaamheid. Jongeren kunnen ook te maken hebben met eenzaamheid. Eenzaamheid betekent niet dat je altijd alleen bent, maar je kan je ook eenzaam voelen als jouw vrienden samen op vakantie gaan en jij niet mee kan.

Wij als Praat Met Mij willen eenzaamheid voorkomen. Er zijn genoeg mensen die naar iemands zijn verhaal willen luisteren. Daar zijn wij voor.

Via Praat Met Mij kan je met elkaar in contact komen door met elkaar te chatten en mee te doen op het forum. Als je hulp en/of advies wilt kan je gebruik maken van de chat. Het is ook mogelijk om met ons telefonisch te bellen.

 

Sinds april 2019 helpen wij ook mensen die te maken hebben met pesterijen. Als je gepest wordt kan je ook met ons chatten. Praat Met Mij heeft deskundige vrijwilligers. Van jong tot oud. De vrijwilligers helpen op basis van hun eigen ervaringen of eventuele eigen opleidingen.

Wij hebben regelmatig in kranten gestaan en zijn ook op de televisie geweest. We zijn hierdoor erg bekend geworden en hebben dagelijks veel vraag of wij hulp kunnen bieden.

Tevens hebben wij ook een radiostation. Praat Met Mij Radio streamt 24/7 per dag legaal muziek en er draaien regelmatig live deejays. Kom in contact met een deejay door live een berichtje te sturen.

Vrijwilliger worden?

Meld je vandaag nog aan!
aanmelden