Alle Fans van Duncan Laurence kijken al maanden vol spanning uit naar nieuwe muziek van de songfestival-winnende zanger. Het is na de songfestival hit lang stil geweest, maar er gaan geruchten dat er deze week nog nieuwe muziek uitkomt.

Er was vorige maand al sprake van dat Duncan nieuwe muziek uit ging brengen. Toen wilde hij nog wachten omdat hij gewoon een steengoed nummer wou uitbrengen. Het geluk voor de fans is dat er deze week waarschijnlijk een nieuwe track van hem gaat uitkomen. Het gerucht is dat de nieuwe track die hij uit gaat brengen ‘Love Don’t Hate It’ zal heten. Als je bij een van zijn concerten bent geweest van de afgelopen tijd heb je hem misschien al gehoord.

Afgelopen september interviewde Songfestival.be Duncan, over onder andere nieuwe muziek. Hij gaf daarin aan dat hij niet te overhaast wou zijn met zijn single, omdat hij dit met Arcade ook niet gedaan heeft. Hij heeft het songfestival gewonnen met een nummer waar hij ook heel veel tijd aan heeft besteed. Hij vind het liedje het aller belangerijkst en besteed er daarom veel tijd aan.

Zodra de nieuwe track van Duncan Laurence uitkomt hoor je hem op onze radio!

Volg Praat Met Mij